VaKanZie-weekenden - een zorgeloos weekend voor uit én thuis

Elke maand organiseert Stichting KanZ een uniek VaKanZie-weekend. Tijdens deze weekenden gaan de kinderen met onze eigen medewerkers een nachtje uit logeren. Tijdens deze weekenden staan natuurbeleving, ontspanning, plezier, een passend aanbod van activiteiten, individuele aandacht, liefdevolle verzorging en voortdurend toezicht op onze deelnemende kinderen, centraal.

We verblijven tijdens deze VaKanZie-weekenden in een aangepast vakantiehuisje in Hoenderloo, midden in de prachtige omgeving van de Veluwe.

De ervaren begeleid(st)ers zorgen er voor dat de VaKanZie-weekenden ook écht voelen als een ‘minivakantie’, waardoor de kinderen niet moe en overprikkelt thuiskomen van het weekend, maar juist volledig tot rust gekomen, ontspannen en met hernieuwde energie.
Hiermee wordt tegelijkertijd het thuisfront even ontlast van de dagelijkse zorg.

We werken met kleine groepen van maximaal drie kinderen.

VaKanZie-opvang

Voor de kinderen die bij ons een onderwijsprogramma volgen bieden wij, voor een deel van de schoolvakanties, de mogelijkheid tot VaKanZie-opvang (zonder overnachting). De opvang wordt verzorgd door onze vaste medewerkers en vindt plaats in de KanZ-klas. 

Omdat we er tijdens de VaKanZie-opvang ook regelmatig op uitgaan wordt hiervoor ook een (kleine) eigen bijdrage van de ouders/ verzorgers gevraagd.