Vrolijke en creatieve onderwijsbegeleider gezocht!

Vrolijke en creatieve onderwijsbegeleider voor EMB leerlingen gezocht!

Vanwege de groei van onze organisatie is Stichting KanZ Heerhugowaard, met ingang van 1 mei 2020, op zoek naar een vrolijke en creatieve onderwijsbegeleider voor onze Samen naar School klas, de KanZ klas.

Een Samen naar School klas is een klas voor kinderen met een (meervoudige) beperking binnen een reguliere basisschool. Onze KanZ klas is gevestigd in de Montessorischool aan de Smaragd 32 in Heerhugowaard. In onze klas geven we onderwijs, begeleiding én zorg aan een kleine groep van maximaal 6 leerlingen met een (meervoudige) beperking. Waar mogelijk sluiten we aan bij de activiteiten van de basisschool. De bezetting op de groep is hoog waardoor er veel aandacht is voor de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen.

Wij zijn op zoek naar een onderwijsbegeleider die, samen met de rest van het team, invulling geeft aan de uitvoering van het Onderwijszorgplan van de kinderen in de KanZ klas. Je zal dagelijks samenwerken met een leerkracht en een zorgmedewerker. Daarnaast is er een directe samenwerking met een team van therapeuten, bestaande uit een fysiotherapeut, logopedist en een ergotherapeut.

Wil jij:
- Kinderen met een (meervoudige) beperking ondersteunen, stimuleren en uitdagen in hun ontwikkeling?
- Samen zoeken naar mogelijkheden en kansen?
- Ondersteunen bij de uitvoering en voorbereiding van het onderwijsaanbod aan onze kinderen?
- Bijdragen aan een veilige en prettige sfeer op de groep?
- Zorgen voor het welzijn van de kinderen en ze ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging?
- Het contact met de leerlingen van de basisschool stimuleren en begeleiden?
- Bijdragen aan een prettige werksfeer in ons kleine team?

Kortom; Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan waarbij onderwijs en zorg direct samenkomen?

Heb jij:
- Een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 in de richting van onderwijsassistent of persoonlijk begeleider?
- Ervaring in het ontwikkelingsgericht werken met kinderen met een meervoudige beperking of het speciaal onderwijs (cluster 3)?
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
- Een flexibel, vrolijk en creatief karakter?

Denk je dat je past binnen onze organisatie en spreekt onze visie je aan?

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden je een voorlopig contract (12 maanden) voor 3 tot 4 dagen per week. Bij gebleken geschiktheid word je contract verlengd en mogelijk omgezet in een vaste aanstelling. Er is een proeftijd van 1 maand.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg 2019 - 2021 (FWG 35).

Je kan je motivatie en cv. richten aan: Marieke Bol – locatieleider en leerkracht via info@stichtingkanz.com o.v.v. sollicitatie onderwijsbegeleider

Solliciteren kan tot 1 april 2020. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van april.

Voor algemene informatie over stichting KanZ ga je naar: www.stichtingkanz.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld