Vacatures

Begeleider (m/v) voor kinderen met een (meervoudige) beperking en/of gedragsproblematiek gezocht voor +/- 18 uur per week

Voor de aanvulling van ons team zoeken we per 1 oktober 2017 een enthousiaste, sportieve en zelfstandig werkende begeleider (m/v) met een goed gevoel voor humor en engelengeduld.

Wat ga je doen?
Je werkt 3 dagen per week (5 uur p.d.) in onze KanZ-klas, maar daarnaast ook regelmatig individueel met een kind buiten de groep of school. We bieden onderwijs en zorg op maat en jij geeft daar mede invulling aan.
Zo zal je onze kinderen begeleiden tijdens de groepslessen en individuele werktijd, maar ga je er ook regelmatig samen op uit. Wandelen, fietsen, zwemmen, boodschappen doen of een moment van ontspanning in de speelzaal horen tot de mogelijkheden.
Naast de begeleiding zal je de kinderen ook helpen bij hun persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken verrichten in de klas.

Een weekend per maand (2 dagen en 1 nacht) begeleid en verzorg je een van onze kinderen tijdens het logeerweekend. Jouw taak is om jouw (vaste) logé een ontspannen en plezierig weekend te bezorgen. Samen met een (vaste) collega en zijn/haar logé ga je logeren in een aangepast chalet in Hoenderloo. Je geeft samen met je collega invulling aan het programma en draagt zorg voor het kind en logeerverblijf.

Wat vragen we?
- je hebt een afgeronde opleiding (MBO niveau 3/4) in de richting Zorg & Welzijn
- ervaring met het werken met kinderen met een beperking is een pré, affiniteit een must!
- je kan goed werken in een team, maar ook zelfstandig
- je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, veel geduld, je bent lief maar wel duidelijk, je hebt humor en kan goed relativeren, je bent sportief, enthousiast en hebt een hands on mentaliteit
- je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt ruim voldoende rijervaring (je durft ook in een busje te rijden)
- een verklaring omtrent gedrag

Wat bieden we?
- een uitdagende baan binnen onze kleinschalige, jonge en vernieuwende organisatie
- een unieke combinatie van werken in de zorg en het onderwijs
- een werkplek waar inclusie, ontwikkeling en zorg op maat voorop staan
- een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van 11 maanden met uitzicht op verlenging en een vast contract. De aanstelling is (bij voorkeur) met ingang per 1 oktober 2017
- salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg (FWG 35)

Enthousiast?
Stuur ons dan vóór 20 augustus 2017 een motivatiebrief en je cv
In verband met de zomervakantie vragen we je om uitsluitend te reageren via de mail op stichtingkanz@gmail.com

De sollicitatiegesprekken staan gepland in de eerste week van september.