Aanmelden voor de KanZ-klas:

Voor het aanmelden voor uw kind in de KanZ-klas kunt u contact opnemen met Marieke Bol, via info@stichtingkanz.com
Marieke is telefonisch bereikbaar op ma, di en wo.  van 15.30 tot 17.00  en op do. van 9.00 tot 12.00 op 06 41378821

Wanneer u interesse hebt in het plaatsen van uw kind in de KanZ-klas maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal de verdere procedure worden besproken.

Uw kind heeft voor de aanvullende zorg en begeleiding in de KanZ-klas een indicatie nodig voor individuele begeleiding en/of persoonlijke verzorging.

Plaatsing wachtlijst logeren:

Wanneer u uw knd wil aanmelden voor logeren dan kunnen wij uw kind plaatsen op onze wachtlijst. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij begin 2020 starten met onze logeropvang. Voor meer informatie en plaatsing op de wachtlijst kan u contact opnemen via info@stichtingkanz.com  o.v.v. logeren.