Enthousiaste zorgmedewerkers (20-28 uur)

Enthousiaste zorgmedewerkers gezocht!

Vanwege de groei van onze organisatie is Stichting KanZ Heerhugowaard, met ingang van augustus 2020, op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers voor minimaal 20 en maximaal 28 uur per week. Je kan zowel ingezet worden in onze KanZ klassen als in het KanZ-zzz logeerhuis.

In de twee KanZ klassen in Heerhugowaard/ Oudkarspel krijgen leerlingen (4 tot 14 jaar) met een (meervoudige) beperking onderwijs op maat maar ook de benodigde zorg en begeleiding. Je zal in de klassen samenwerken met een leerkracht of een leerkrachtondersteuner. Daarnaast is er een directe samenwerking met een team van therapeuten, bestaande uit een fysiotherapeut, logopedist en een ergotherapeut.

In het KanZ-zzz logeerhuis bieden we kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking zorg en begeleiding gedurende hun verblijf. Dit zal voornamelijk in de weekenden en schoolvakanties zijn. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze logés een fijne tijd hebben.

We hebben vooral zorgmedewerkers voor het logeerhuis nodig en na de herfstvakantie ook in de KanZklas.

Wil jij:
- Kinderen met een (meervoudige) beperking stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling?
- Onze kinderen zowel individueel als in groepsverband begeleiden bij diverse activiteiten?
- Bijdragen en uitvoering geven aan de in het zorgplan gestelde doelen en afspraken?
- Bijdragen aan een veilige en prettige sfeer op de groepen waarop je werkt?
- Zorgen voor het welzijn van de kinderen en ze ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging?
- Bijdragen aan een prettige werksfeer in ons team?
- Een afwisselende baan waarbij je zowel doordeweeks als in het weekend kan worden ingezet?

Heb jij:
- Een afgeronde opleiding op MBO niveau 3/4 op het gebied van zorg en welzijn?
- Ervaring met onze doelgroep?
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
- Een goed gevoel voor humor?
- Inlevingsvermogen en geduld?

Denk je dat je past binnen onze organisatie en spreekt onze visie je aan?

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden je een voorlopig contract (12 maanden) voor minimaal 20 en maximaal 28 uur per week. Bij gebleken geschiktheid word je contract verlengd en mogelijk omgezet in een vaste aanstelling. Er is een proeftijd van 1 maand.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg 2019 - 2021 (FWG 35).

Je kan je motivatie en cv. richten aan: Christiaan Kwint – Directeur Stichting KanZ Heerhugowaard info@stichtingkanz.com o.v.v. sollicitatie zorgmedewerker

Solliciteren kan tot 8 augustus 2020

Voor algemene informatie over stichting KanZ ga je naar: www.stichtingkanz.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld