Vrolijke en creatieve leerkrachtondersteuner (20 - 28 uur)

Vrolijke en creatieve leerkrachtondersteuner voor EMB leerlingen gezocht!

Vanwege de groei van onze organisatie is Stichting KanZ Heerhugowaard, met ingang van augustus 2020, op zoek naar een vrolijke en creatieve leerkrachtondersteuner voor onze Samen naar School klas, de KanZ klas.

Een Samen naar School klas is een klas voor kinderen met een (meervoudige) beperking binnen in reguliere basisschool. Onze KanZ klas is gevestigd aan de Smaragd 32 in Heerhugowaard. In onze klas geven we onderwijs, begeleiding én zorg aan een kleine groep van maximaal 6 leerlingen met een (meervoudige) beperking. Waar mogelijk sluiten we aan bij de activiteiten van een nabij gelegen basisschool. De bezetting op de groep is hoog waardoor er veel aandacht is voor de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen.

Wij zijn op zoek naar een leerkrachtondersteuner die, samen met de leerkracht, zorgdraagt voor het onderwijsaanbod van de kinderen in de KanZ klas. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de inclusie en het contact hierover met de basisschool waarmee wij zullen gaan samenwerken. Naast de directe samenwerking met je collega’s in de klas is er een samenwerking met een team van therapeuten, bestaande uit een fysiotherapeut, logopedist en een ergotherapeut.

Wil jij:
- Kinderen met een (meervoudige) beperking ondersteunen, stimuleren en uitdagen in hun ontwikkeling?
- Ondersteunen bij de uitvoering en voorbereiding van het onderwijsaanbod aan onze kinderen?
- Bijdragen aan een veilige en prettige sfeer op de groep?
- Zorgen voor het welzijn van de kinderen en ze ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging waarbij eigen regie en zelfstandigheid gestimuleerd wordt?
- Een goed contact onderhouden met de basschool waarmee we samenwerken en afspraken maken ter bevordering van de inclusie?
- Het contact met de leerlingen van de basisschool stimuleren en begeleiden?
- Bijdragen aan een prettige werksfeer in ons team?

Kortom; Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan waarbij onderwijs en zorg direct samenkomen?

Heb jij:
- Een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 als onderwijsassistent of een HBO opleiding Pedagogiek/ SPH of PABO?
- Ervaring in het ontwikkelingsgericht werken met kinderen met een meervoudige beperking of het speciaal onderwijs (cluster 3)?
- Een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
- Een grote mate van zelfstandigheid, maar kan je ook goed samenwerken?
- Een flexibel, vrolijk en creatief karakter?

Denk je dat je past binnen onze organisatie en spreekt onze visie je aan?

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden je een voorlopig contract (12 maanden) voor 20 tot 28 uur per week. Bij gebleken geschiktheid word je contract verlengd en mogelijk omgezet in een vaste aanstelling. Er is een proeftijd van 1 maand.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg 2019 - 2021 (FWG 45).

Je kan je motivatie en cv. richten aan: Marieke Bol – locatieleider en leerkracht via info@stichtingkanz.com o.v.v. sollicitatie leerkrachtondersteuner

Solliciteren kan tot 20 juni 2020. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 22 juni. Naast een gesprek vragen we je mogelijk om een dagdeel mee te draaien in een van de groepen.

Voor algemene informatie over stichting KanZ ga je naar: www.stichtingkanz.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld