Vacature lid RvT v/m met HR profiel en bij voorkeur kennis van zorg en/of onderwijs

De RvT van de Stichting KanZ zoekt een lid van de Raad van Toezicht. Zie de [bijlage] voor meer informatie over de organisatie, de rol van de RvT en het profiel.

We zijn op zoek naar een lid met een HR-profiel. Wil je bijdragen aan de verdere ontwikkeling van deze mooie organisatie in een prachtig werkveld, meld je dan aan.

We zoeken zowel via het netwerk van ouders en leerkrachten als openbaar. Bij gelijke geschiktheid prevaleert de kandidaat die door ouders en/of leerkrachten is voorgedragen.

U kunt zich aanmelden door een CV en een korte motivatie te sturen naar Teun Oosterbaan, voorzitter van de RvT, via teun.oosterbaan@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk 11 juni 2021. Gesprekken staan gepland voor de week van 21 juni.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Teun Oosterbaan via genoemd mailadres of 06-53584222.

Vacature lid Raad van Toezicht Stichting KanZ mei 2021