Zorgcoördinator 16 - 20 uur per week

Stichting KanZ Heerhugowaard is per direct op zoek naar een enthousiaste, flexibele en energieke zorgcoördinator.

Als zorgcoördinator ben jij er waakzaam op dat de zorg voor onze leerlingen en logés zo goed en efficiënt mogelijk nageleefd wordt. Je zorgt dat binnen de teams ieders neus dezelfde kant op staat en dat iedereen weet wat er wanneer moet gebeuren. Als zorgcoördinator zijn jouw taken onder andere het coördineren van verschillende werkzaamheden, het begeleiden van collega’s in hun taken en ontwikkeling, en het bewaken van doelstellingen van de organisatie. Daarnaast houd je je nog altijd bezig met zorggerelateerde taken. Je werkt nauw samen met de onderwijscoördinator en de clustermanager Leren & Logeren.
Je werkt twee weekenden per maand in het logeerhuis en bent verantwoordelijk voor de vakantieopvang tijdens de schoolvakanties. Daarnaast werk je een ochtend per week aan administratieve taken op een van beide locaties.

Welke kwaliteiten heeft onze zorgcoördinator?

• Je houdt van zorgen met aandacht, liefde en respect
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent niet bang om initiatief te tonen
  • Je bent flexibel, creatief en buigzaam
  • Je staat sterk in je schoenen maar bent ook toegankelijk
  • Je bent goed in overzicht houden en mensen aansturen
  • Je kan snel schakelen en goed omgaan met onvoorziene situaties
  • Je hebt kennis van en ervaring in de zorg.voor mensen met een meervoudige beperking
  • Je hebt kennis van en ervaring met PGB en Zorgovereenkomsten en – beschrijvingen of bent bereid je hierin te verdiepen
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en woonachtig in regio Dijk en Waard

Wat bieden we jou als zorgcoördinator?

• Een leuke en afwisselende baan met enthousiaste collega’s.
  • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde omstandigheden.
  • Een marktconform salaris (de functie is ingeschaald in FWG 50) met gunstige arbeidsvoorwaarden zoals ORT en een eindejaarsuitkering van 8,3 %.

Kortom; Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie in de gehandicaptenzorg? Ben je bereid om voornamelijk in de weekenden en schoolvakanties te werken? Heb je HBO werk- en denkniveau en een passende opleiding afgerond?
Spreekt de rol van zorgcoördinator en de verantwoordelijkheden die hierbij horen je aan?

Je kan je sollicitatie richten aan: Christiaan Kwint via info@stichtingkanz.com

Solliciteren kan tot en met 8 juni a.s. De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op 13 en 15 juni.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Christiaan Kwint op 06 55217585